Canapés de Sant Jordi amb brandada de bacallá i salmó fumat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Deu llesques de pa de motlle
  • Brandada de bacallá per fer deu canapés (la trobareu a les meves receptes)
  • Deu llesques de salmó fumat

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata ractangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en triangles i les fiquem en la placa del forn a 180º, fins que siguit daurades.
A part, fem la brandada de bacallá com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador ben fí, fem tires de salmó fumat de mig dit de gruix i les reservem. Seguidament, untem les llesques de pa amb la brandada, i tot seguit fiquem les tires de salmó tot fent les quatre barres a lo llarg del canapé, i els fiquem a la safata de cartró amb blonda i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: