Carpaccio de bacallà amb olivada

Ingredients

  • 900 g de Bacallà remullat
  • Oli d’oliva verge extra
  • 12 Tomàquets molt petits madurs
  • 1 Pot d’olivada negra

4 racions

Elaboració

Traiem la pell del bacallà que hem comprat remullat , el posem sobre paper de cuina, per treure-li el màxim d’aigua. L’emboliquem ben fort amb paper film com si fos un caramel i el posem unes hores al congelador, així el podrem tallar molt fi.
Quan volguem preparar-lo, en una plata per servir hi posem una capa fina d'olivada, a sobre el bacallà que el farem a talls de més o menys mig centímetre (si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé). Hi posem per sobre els tomàquets partits pel mig (també podem ratllar el tomàquet) i ho reguem amb oli d’oliva.

35min

Notes

El temps d'estar a la nevera no el comptabilitzo com d'elaboració.


Recepta de cuina de Carpaccio de bacallà amb olivada

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Roser Tolsau Jose diu:
Perfecta, será el dinar del proper diumenge

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: