Carpaccio de bacallà amb olivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 900 g de Bacallà remullat
- Oli d’oliva verge extra
- 12 Tomàquets molt petits madurs
- 1 Pot d’olivada negra
4 racions
Elaboració
Traiem la pell del bacallà que hem comprat remullat , el posem sobre paper de cuina, per treure-li el màxim d’aigua. L’emboliquem ben fort amb paper film com si fos un caramel i el posem unes hores al congelador, així el podrem tallar molt fi.
Quan volguem preparar-lo, en una plata per servir hi posem una capa fina d'olivada, a sobre el bacallà que el farem a talls de més o menys mig centímetre (si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé). Hi posem per sobre els tomàquets partits pel mig (també podem ratllar el tomàquet) i ho reguem amb oli d’oliva.
35min
Notes
El temps d'estar a la nevera no el comptabilitzo com d'elaboració.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4958 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.