Bacallà a la planxa amb bròquil i maionesa al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de bacallà dessalat i remullat
  • Una mica de bròquil, millor natural
  • Oli d’oliva

Per la maionesa al curri:

  • 1 Ou
  • 250 ml d'oli d'oliva
  • Sal
  • Una culleradeta de curri

1 racions

Elaboració

De la maionesa al curri:

En el vas del minipimer, hi col•loquem l'ou sencer, una mica de sal i l'oli. Col•loquem el braç del minipimer en el fons i comencem amb velocitat mitjana,sempre sense aixecar el braç, anem a poc a poc fent, la maionesa .Quan està més consistent podem pujar si volem la velocitat. Per acabar, pugem i baixem el braç unes tres vegades per unificar-ho tot, mai girem el braç, es tallaria. Un cop feta la maionesa n’agafem una part i la posem en un bol i hi afegim una culleradeta del curri, remenem amb una cullera fins que s'unifiqui amb la maionesa. La reservem. Són uns 15 minuts.

Del bròquil:

Netegem el bròquil, tallem uns trossets i el posem 3 minuts al micrones. El reservem.

Del bacallà:

Assequem el bacallà amb paper absorbent. En una planxa, hi posem un mica d’oli, quan està ben calenta , hi posem el llom de bacallà 2 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, de base hi posem la maionesa de curri, a sobre el bacallà i al costat el bròquil.

25min


Recepta de cuina de Bacallà a la planxa amb bròquil i maionesa al curri

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: