Verat en escabetx

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Verats frescos no massa grans (mitjans)
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre i vermell
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba
  • Vinagre
  • 5 Grans d'all

1 racions

Elaboració

Netegem bé els verats , treiem totes les espines (amb pinces de les celles ) i en fem 4 filets. Posem els 4 filets en una paella amb una mica d’oli I els fregim uns 4 minuts , per costat.
Reservem els filets de verat en un cassó.
A la paella amb l’oli de fregir els filets de verat i posem : vinagre, alls laminats, patanaga a rodanxes, una mica de ceba, 2 fulles de llorer, el pebre negre i vermell i ho deixem uns 10 minuts.
En el cassó on hi han els filets de verat, hi tirem l’escabetx anterior i ho deixem bullir uns 2 minuts.
Ja podem emplatar el plat amb creativitat.

25min


Recepta de cuina de Verat en escabetx

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: