Gambetes de la platja d’Arenys saltejades amb all i una mica de julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Gambetes d’Arenys molt fresques
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 2 Dents d’all
  • Una mica de julivert

1 racions

Elaboració

Rentem le gambetes en aigua i les eixuguem. Laminem els dents d’all i piquem el julivert molt petit. Ho reservem. En una paella, hi posem una mica d’oli i quan està una mica calent, hi tirem les gambetes amb un mica de sal. Anem sacsejant la paella i quan portem uns 3 minuts , hi posem l’all laminat i una mica de julivert ben picat. Seguim sacsejant i deixem coure uns 2 minuts més. Ja es poden servir.

10min


Recepta de cuina de Gambetes de la platja d’Arenys saltejades amb all i una mica de julivert

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: