Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 Llobarros de piscifactoria d’entre 200 i 250 g cadascun, que a la peixateria ens netegen sense treure el cap
- 2,5 Kg de patates
- 1,0 Kg de cebes
- 500 ml de vi blanc sec
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva suau
- Orenga sec
8 racions
Elaboració
Pelem, netegem i tallem a rodanxes les patates . Tallem la ceba en juliana.
Preescalfem el forn a 220 graus. A la safata del propi forn, hi posem les patates, les salpebrem i hi posem orenga. Després per sobre, hi posem la ceba i ho tornem a salpebrar una mica . Hi posem oli d’oliva suau. Deixem coure uns 15 minuts (depen del tipus de patata).
Passat aquest temps , salem els llobarros i els posem un al costat de l’altre, sobre les patates i la ceba , hi tirem el vi blanc sec. Deixem coure 20 minuts, els hi donem la volta i els deixem coure 3 o 4 minuts més. Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.