Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Llobarros de piscifactoria d’entre 200 i 250 g cadascun, que a la peixateria ens netegen sense treure el cap
  • 2,5 Kg de patates
  • 1,0 Kg de cebes
  • 500 ml de vi blanc sec
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva suau
  • Orenga sec

8 racions

Elaboració

Pelem, netegem i tallem a rodanxes les patates . Tallem la ceba en juliana.
Preescalfem el forn a 220 graus. A la safata del propi forn, hi posem les patates, les salpebrem i hi posem orenga. Després per sobre, hi posem la ceba i ho tornem a salpebrar una mica . Hi posem oli d’oliva suau. Deixem coure uns 15 minuts (depen del tipus de patata).
Passat aquest temps , salem els llobarros i els posem un al costat de l’altre, sobre les patates i la ceba , hi tirem el vi blanc sec. Deixem coure 20 minuts, els hi donem la volta i els deixem coure 3 o 4 minuts més. Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
Les patates i la ceba a la pròpia safata del forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
Els llobarros sobre les patates i la ceba amb el vi blanc a punt d'anar al forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
Els llobarros sobre les patates i la ceba amb el vi blanc al forn., A la foto només ni caben 4, eren 8.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
Llobarro al plat a punt de degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: