Llucets d’Arenys fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Llucets mitjans frescos d’Arenys, que a la peixateria ens netegen i treuen el cap
  • Farina de blat
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Bossa d’escarola

2 racions

Elaboració

Passem els llucets per aigua , els escorrem i eixuguem. En un plat, hi posem farina i enfarinem els llucets. Posem oli abundant en una paella i, quan l’oli comença a estar calent, hi posem els llucets amb cura perquè no ens esquitxi l’oli. Anem donant voltes al peix i el deixem coure uns 10 minuts (en funció del tamany del peix). Ben escorreguts i assecats en paper, els posem al plat. A part fem una amanida d’escarola com acompanyament. Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Passem els llucets per aigua i els escorrem.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Enfarinem els llucets.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

En procés de cocció.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

En el plat per degustar-los.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Escarola per acompanyar els llucets.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5086 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: