Llucets d’Arenys fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Llucets mitjans frescos d’Arenys, que a la peixateria ens netegen i treuen el cap
  • Farina de blat
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Bossa d’escarola

2 racions

Elaboració

Passem els llucets per aigua , els escorrem i eixuguem. En un plat, hi posem farina i enfarinem els llucets. Posem oli abundant en una paella i, quan l’oli comença a estar calent, hi posem els llucets amb cura perquè no ens esquitxi l’oli. Anem donant voltes al peix i el deixem coure uns 10 minuts (en funció del tamany del peix). Ben escorreguts i assecats en paper, els posem al plat. A part fem una amanida d’escarola com acompanyament. Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Passem els llucets per aigua i els escorrem.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Enfarinem els llucets.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

En procés de cocció.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

En el plat per degustar-los.

Recepta de cuina de Llucets d’Arenys fregits

Escarola per acompanyar els llucets.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: