Amanida tèbia de rovellons amb escarola, magrana i blat de moro amb vinagreta de taronja amb porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues escaroles perruquetes mitjanes
  • Una magrana grossa
  • Vinagreta de taronja amb porradell(la trobareu a les meves receptes)
  • Un pot petit de blat de moro
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dos pots mitjans de botonets de rovelló
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una mà de morter

Elaboració

Primerament, netegem les escaroles,i les fiquem a trossos en el bol de vidre.
Seguidament, tallem la magrana en dues meitats, i tot picant amb la mà de morter per la part de la pell, l'anem desgranant en el bol. Després, afegim el blat de moro escorregut, i ho remenem tot plegat.
Tot seguit, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i acabarem de fer l'amanida.
En una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els botonets de rovelló escorreguts i salpebrats, i quan ja són cuits, els repartim pel damunt de l'amanida d'escarola, ho reguem tot plegat amb la vinareta de taronja, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: