Sopa de bolets
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de gírgoles fresques
- Sis llesques de pa tallades primes
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- La part blanca de dos porros
6 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcxellana blanca
Una safata plana metal·lica
Sis escudelletes de porcellana
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, fiquem les llesques de pa en una safata i les enfornem a 180º, fins que són torrades i les reservem.
Seguidament, en la cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els porros picolats i les llesques de pa torrades.
A part, sofregim les gírgoles salpebrades en una paella amb un raig d'oli, i quan ja estan cuites, les reservem. Tot seguit, agafem la meitat de les gírgoles, les afegim a la cassola i tot seguit afegim el brou i deixem que arrenqui el bull uns vint minuts.
La resta de gírgoles, les picolem amb l'ajud d'un ganivet i les reservem.
A continuació, passem la batedora elèctrica, afegim la resta de gírgoles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula amb la sopera de porcellana i sis escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.