Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Filet de mero fresc d’uns 150 g que a la peixateria ens preparen per fer a la planxa (sense pell i net d’espines)
  • 1 Pot de gambetes pelades
  • Oli picant verge extra d’alta qualitat
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

Pel parmentier:

  • 1 Patata mitjana
  • 15 g de Mantega
  • 30 g de Nata
  • Sal
  • Pebre vermell dolç

1 racions

Elaboració

Del parmentier:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts. La pelem i la reservem.
Posem la nata a bullir i la barregem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre vermell dolç.

Del mero:

En una planxa, hi posem un rajolí d’oli d’oliva i quan està calenta, salpebrem el mero i el posem a la planxa.
Ho deixem coure uns 2 minuts per costat. El temps està en funció del gust del comensal.
En l’últim moment, hi afegim 8 o 10 gambetes. Ho amanim amb una mica d’oli picant.

Per emplatar:

En un plat, posem de fons el parmentier, a sobre el mero amb les gambetes i l’oli picant.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata
Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: