Romanesco bullit amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una peça de romanescu
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una espàtula per servir
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua i sal, coem el romanesco tallat en botonets, i quan és cuit, afegim les mongetes del ganxetcuites, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més.
Seghuidament, ho escorrem tot plegat, ho repartim en la safata de porcellana, i ho reguem amb oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: