Rap estofat a l'estil de la Costa Daurada

Ingredients

  • Dotze rodanxes de rap una mica dobles
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Un all pelat
  • Julivert picolat
  • Vi blanc
  • Una ceba tendre picada
  • Una fulla de llorer
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis
Una espàtula plana per servir el rap
Un morter amb la seva mà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada i el llorer.
Seguidament, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet amb un got de vi blanc i un raig de conyac, i deixem que redueixi.
A continuació, amb l'ajuda d'un morter fem una picada amb: pa fregit, julivert picolat, un all pelat i un grapat d'ametlles torrades, i un cop feta la picada, l'afegim a la cassola juntament amb el sofregit de tomàquet, tres cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir a foc baix.
Tot seguit, incorporem a la cassola els talls de rap salpebrats, i deixem que coguin a foc baix, fins que veiem que ja són cuits al nostre gust.
Seguidament, corregim de sal, afegim les mongetes del ganxet i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: