Conill a l’allet

Ingredients

  • 1 Conill a trossos
  • 1 Cabeça d’alls
  • 3 Patates
  • 1 Gotet de brandi
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Rentem i salpebrem el conill tallat a trossos petits.
En una cassola o paella, hi posem força oli junt amb els alls amb la pell i fent-lis un tall al mig i el trossos de conill.
Deixem que es vagi fent a foc suau.
Mentre, pelem les patates i les tallem a trossos no gaire grans.
Afegim les patates al conill i ho reguem tot amb el gotet de brandi.
Quan veiem que les patates són toves ja està cuit.

35min


Recepta de cuina de Conill a l’allet

Conill a l’allet.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Conill a l’allet

Conill a l’allet separant el conill de les patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: