Llenguado al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llenguado fresc d’Arenys d’uns 300 o 350 g, que a la peixateria ens netegen per fer al forn
  • 1 Navalla
  • 2 Escamarlans
  • 2 Gambes
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Ceba petita
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 Gotet de vi blanc sec

1 racions

Elaboració

Posem en una paella tipus de fer arròs, oli d'oliva. Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes , els tomàquets els partim per la meitat i tallem la ceba a grills.
Ho salpebrem.
En una paella amb una mica d’oli, saltem la navalla, els escamarlans i les gambes uns 3 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus. Posem la paella amb les patates, tomàquet i ceba al forn, durant uns 15 minuts.
Treiem la safata i posem sobre els tomàquets, les patates i la ceba, el llenguado salpebrat i ruixat amb vi blanc.
Tornem a posar la safata al forn, amb la navalla, els escamarlans i les gambes, uns 15 minuts més.
Per emplatar, traiem les espines del llenguado i el posem al plat acompanyat de les patates , tomàquet, ceba, navalla, els escamarlans i les gambes.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Llenguado al forn

Llenguado al forn acabat de fer.

Recepta de cuina de Llenguado al forn

Llenguado al plat net d'espines.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: