Tàrtar de tonyina marinat amb gingebre, ceba i soja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 Kg de Tonyina
  • 200 g de Salsa de soja
  • 1 Copa de vinagre d'arròs
  • 1 Cullerada d'oli de sèsam
  • 1 Culleradeta de gingebre ratllat
  • 1 Cullerada de suc de llima

Per guarnir:

  • Cibulet
  • Ceba tendra xinesa

2 racions

Elaboració

Posem en un bol el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam, el suc de llima, la salsa de soja i el gingebre i ho remenem bé amb una forquilla.
Hi afegim la tonyina tallada a dauets, ho remenem bé i ho deixem macerar durant 5 minuts.
Per guarnir el plat, hi posem el cibulet picat i la ceba tendra picada.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Tàrtar de tonyina marinat amb gingebre, ceba i soja
Tàrtar de tonyina marinat amb gingebre, ceba i soja.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: