Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Truites de riu més aviat grans
- 50 g de Pinyons pelats
- 50 g Panses
- Oli d’oliva
- 50 g Mantega
- 140 g de Pernil ibèric
- 1 Copa de vi blanc
- 300 g Farina
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Netegem les truites, obertes de la panxa i les salpebrem.
En una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i hi saltem les panses, els pinyons i el pernil ibèric 2 o 3 minuts.
Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.
Obrim les truites, les salpebrem i les farcim amb els ingredients que hem saltat.
Un cop farcides, les tanquem bé.
Enfarinem les truites i les posem al foc amb una mica de mantega fins que quedin ben rosses.
Les girem, i hi afegim les panses i els pinyons que ens han sobrat i el got de vi blanc.
Un cop cuites per l'altra banda, les posem 4 o 5 minuts al forn (previament preescalfat), a 170 graus i ja les podem servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2247 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.