Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Truites de riu més aviat grans
  • 50 g de Pinyons pelats
  • 50 g Panses
  • Oli d’oliva
  • 50 g Mantega
  • 140 g de Pernil ibèric
  • 1 Copa de vi blanc
  • 300 g Farina
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Netegem les truites, obertes de la panxa i les salpebrem.
En una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i hi saltem les panses, els pinyons i el pernil ibèric 2 o 3 minuts.
Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.
Obrim les truites, les salpebrem i les farcim amb els ingredients que hem saltat.
Un cop farcides, les tanquem bé.
Enfarinem les truites i les posem al foc amb una mica de mantega fins que quedin ben rosses.
Les girem, i hi afegim les panses i els pinyons que ens han sobrat i el got de vi blanc.
Un cop cuites per l'altra banda, les posem 4 o 5 minuts al forn (previament preescalfat), a 170 graus i ja les podem servir.

30min


Recepta de cuina de Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons
Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: