Calamarsets a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo i mig de calamarsets de mida més aviat mitjana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Un got de vi blanc
  • Un got de conyac
  • Un rajolí d'anís sec
  • Dues fulles de llorer
  • 200 grams de pèsols congelats
  • Sis tomàquets madurs
  • Dues cebes tendres
  • Sis alls pelats aixafats

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera amb tapa
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem els calamarsets, els hi traiem les potes i les aletes i els fiquem tots junts a la cassola juntament amb: les cebes tallades a juliana, els alls aixafats, els tomàquets tallats en quatre trossos, dues fulles de llorer, un got de vi blanc, un got de conyac, un rajolí d'anís sec, i un rajolí d'aigua.
A continuació, tapem la cassola i ho posem a foc baix perquè es vagin coent.
Quan els calamar-sets veiem que ja són mig cuits, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!