Calamarsets a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un quilo i mig de calamarsets de mida mĂŠs aviat mitjana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Un got de vi blanc
  • Un got de conyac
  • Un rajolĂ­ d'anĂ­s sec
  • Dues fulles de llorer
  • 200 grams de pèsols congelats
  • Sis tomĂ quets madurs
  • Dues cebes tendres
  • Sis alls pelats aixafats

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera amb tapa
Uns estalvis

ElaboraciĂł

Primerament, netegem els calamarsets, els hi traiem les potes i les aletes i els fiquem tots junts a la cassola juntament amb: les cebes tallades a juliana, els alls aixafats, els tomĂ quets tallats en quatre trossos, dues fulles de llorer, un got de vi blanc, un got de conyac, un rajolĂ­ d'anĂ­s sec, i un rajolĂ­ d'aigua.
A continuació, tapem la cassola i ho posem a foc baix perquè es vagin coent.
Quan els calamar-sets veiem que ja són mig cuits, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que tot el conjunt Ês cuit, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Calamarsets a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

1107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!