Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Mitjos peus comprats bullits
  • 6 Escamarlans vius d'Arenys
  • 200 g de Cigrons menuts comprats cuits
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Pebre vermell
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 1 Fulla de llorer
  • 2 Alls

2 racions

Elaboració

Dels peus de porc:

Els peus els hem comprat cuits, però els bullirem uns 15 minuts, així d’aquesta manera ens quedaran més tous.
Reservem una mica de l’aigua de la cocció.
Per fer la salsa ratllarem les cebes i les sofregirem en una cassola, amb oli d’oliva junt amb els alls trinxats i, hi afegim la fulla de llorer.
Un cop sigui rossa, hi afegim els tomàquets ratllats, ho salpebrerem i ho deixem a foc baix que es vagin fent.
Tot seguit, hi incorporarem una cullaradeta de pebre vermell i la copa de vi blanc. Deixarem que el vi s’evapori.
Posem els peus amb el sofregit, i hi afegim part de l’aigua de la cocció que havíem reservat.
Ho deixem coure tot plegat uns 10 minuts.

Per acabar el plat:

En una paella, saltem els escamarlans 2 minuts.
Els incorporem a la cassola amb els peus.
Deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Agafem els cigrons menuts comprats cuits i els afegim a la cassola amb els peus i escamarlans.
Deixem coure tot junt uns 3 minuts.
Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts

Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: