Lluç amb papillota de verdures/hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Lloms de lluç
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba petita
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- Oli d’oliva, sal
- Un raig de vi blanc (opcional)
- Paper de forn
2 racions
Elaboració
Tallem totes les verdures/hortalisses, que acompanyaran el peix.
Les podem tallar a bastonets o rodanxes fines.
Les saltem amb una mica d’oli no massa perquè posteriorment s’acabaran de coure dins la "papillote".
Tallem el paper de forn o d’alumini, que la seva mida sigui suficient perquè puguem posar el peix i les verdures/hortalisses, que l’acompanyaran.
Al damunt del paper de forn i posem un raig d’oli, alguna verdureta/hortalissa, els filets de peix i la resta de verdures/hortalisses, hi posem l'oli, la sal i un raig de vi blanc.
Tanquem la "papillote" i les anem col•locant en una plata i cap al forn, prèviament escalfat a 180º i més o menys en uns 15 minuts, ho tindrem fet, que serà en el moment que s’inflen, les traurem del forn i les posarem al plat.
Podem fer una sola "papillote" per dues persones.
35min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5189 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies