Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Arròs a la cassola amb espàrrecs, bolets i cargols
  • Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves
  • Bunyols de bròquil a l'andalusa
  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de MuntSalmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Blanquetes de gall dindi estofades al cava, amb fruits secs
  • Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
  • Llobarro a la papillota
  • Amanida russaAmanida russa
  • Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet
  • Bacallà gratinat amb brandada, sobre llit de patates panadera

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gelat
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt Bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Quaresma
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Verdura
  • Verdures
  • Xocolata

  • Comparteix:
  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Correu-e
  • WhatsApp

Lluç amb papillota de verdures/hortalisses

Categoria: Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Lloms de lluç
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba petita
  • 1 Porro
  • 1 Carbassó
  • Oli d’oliva, sal
  • Un raig de vi blanc (opcional)
  • Paper de forn

2 racions

Elaboració

Tallem totes les verdures/hortalisses, que acompanyaran el peix.
Les podem tallar a bastonets o rodanxes fines.
Les saltem amb una mica d’oli no massa perquè posteriorment s’acabaran de coure dins la "papillote".
Tallem el paper de forn o d’alumini, que la seva mida sigui suficient perquè puguem posar el peix i les verdures/hortalisses, que l’acompanyaran.
Al damunt del paper de forn i posem un raig d’oli, alguna verdureta/hortalissa, els filets de peix i la resta de verdures/hortalisses, hi posem l'oli, la sal i un raig de vi blanc.
Tanquem la "papillote" i les anem col•locant en una plata i cap al forn, prèviament escalfat a 180º i més o menys en uns 15 minuts, ho tindrem fet, que serà en el moment que s’inflen, les traurem del forn i les posarem al plat.
Podem fer una sola "papillote" per dues persones.

35 min.

Per Jordi Garcia Miguel


Recepta de cuina de Lluç amb papillota de verdures/hortalisses

Lluç amb papillota de verdures/hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Peixos i mariscos › Papillota › Lluç amb papillota de verdures/hortalisses

Enllaça aquesta recepta: https://www.receptes.cat/recepta10639/lluc_amb_papillota_de_verdureshortalisses

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Filets de lluç al microones
    Peixos i mariscos
    20 min.
  • Lluç i cloïsses amb salsa verda
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Cues de lluç amb patates al forn
    Peixos i mariscos
    50 min.
  • Lluç de palangre amb oli de vainilla
    Peixos i mariscos
    40 min.
  • Lluç arrebossat amb farina de cigrons
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Patata al forn en papillota
    Llegums i verdures
    Papillota
    15 min.
  • Lluç Cistercenc
    Peixos i mariscos
    40 min.
  • Espardenya de Pagès, amb lluç fregit
    Amanides i plats freds
    Entrepà
    30 min.
  • Supremes de lluç en llit de patates
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Llucets arrebossats amb escalivada
    Peixos i mariscos
    Tempura
  • Supremes de lluç en papillota amb calçots confitats
    Peixos i mariscos
    Papillota
    60 min.
  • Lluç a la cassola amb tomàquet
    Peixos i mariscos
    15 min.
  • Llucets arrebossats a l'andalusa amb patates a la papillot
    Peixos i mariscos
    Milanesa
    70 min.
  • Cuetes de lluç arrebossades amb persillé i patates fregides
    Peixos i mariscos
    Tempura
    90 min.
  • Supremes de lluç amb salsa de calçots i verdures saltades
    Peixos i mariscos
    Estofat
    70 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordi Garcia Miguel
Arenys de Munt
Enginyer Industrial Superior, especialitat: Organització d'empreses.
63 anys
Voluntari social i en assesoria d'empreses.
Nascut a Arenys de Munt.

Aficions :
-Cuina
-Excursionisme
-Fotografia
-Poesia
-Viure el present

1208 receptes

1 trucs

27 aportacions al fòrum

101 fotos favorites

44 seguidors

Segueix a 3 Xefs

  • Laia Fontanet
  • Quim Lleonart
  • Àngels Fernández Guillén

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Amanida russa
  • Llom de porc rostit al forn
  • Batut casolà de maduixots del Maresme
  • Amanida de pasta
  • Crema de pastanaga
  • Gelat de Crema Catalana
  • Xai al forn amb pebrots i patates
  • Peus de porc amb tòfones de Morella
  • Flam d'ou de la iaia

Veure totes les receptes

Jordi Garcia Miguel RSS feed.

Últims comentaris

  • Coca de Llavaneres
    Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Bacallà a la muselina d'alls Ingredients per 4 persones: -4 Talls de bacallà del morro dessalats de 200 g cadascun...
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Hola Milagros, Molts errors ortogràfics. A ingredients: -200gr. cada-un...200 g cadascun -jolivert...julivert...
  • Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà
    No es mereixen. Una abraçada.
  • Prunes amb pinyons
    Bon dia Montserrat, En primer lloc l'opinió, és lliure. En segon lloc l'educació no té res a veure amb el sarcasme,...

Les seves millors receptes

  • Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí *****
  • Sípia guisada amb escopinyes i pèsols *****
  • Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col *****
  • Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols *****
  • Sopa ràpida de verdures, hortalisses i lluç *****

Receptes que millor ha valorat

  • Pollastre al forn amb llimona i romaní ****
  • Gules amb allets ****
  • Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà *

1 favorites

  • Steak tartar fet sobre gel picat

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús