Tallem totes les verdures/hortalisses, que acompanyaran el peix.
Les podem tallar a bastonets o rodanxes fines.
Les saltem amb una mica d’oli no massa perquè posteriorment s’acabaran de coure dins la "papillote".
Tallem el paper de forn o d’alumini, que la seva mida sigui suficient perquè puguem posar el peix i les verdures/hortalisses, que l’acompanyaran.
Al damunt del paper de forn i posem un raig d’oli, alguna verdureta/hortalissa, els filets de peix i la resta de verdures/hortalisses, hi posem l'oli, la sal i un raig de vi blanc.
Tanquem la "papillote" i les anem col•locant en una plata i cap al forn, prèviament escalfat a 180º i més o menys en uns 15 minuts, ho tindrem fet, que serà en el moment que s’inflen, les traurem del forn i les posarem al plat.
Podem fer una sola "papillote" per dues persones.
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
Bacallà a la muselina d'alls Ingredients per 4 persones: -4 Talls de bacallà del morro dessalats de 200 g cadascun...
Hola Milagros, Molts errors ortogràfics. A ingredients: -200gr. cada-un...200 g cadascun -jolivert...julivert...
No es mereixen. Una abraçada.
Bon dia Montserrat, En primer lloc l'opinió, és lliure. En segon lloc l'educació no té res a veure amb el sarcasme,...