Lluç amb papillota de verdures/hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Lloms de lluç
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba petita
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- Oli d’oliva, sal
- Un raig de vi blanc (opcional)
- Paper de forn
2 racions
Elaboració
Tallem totes les verdures/hortalisses, que acompanyaran el peix.
Les podem tallar a bastonets o rodanxes fines.
Les saltem amb una mica d’oli no massa perquè posteriorment s’acabaran de coure dins la "papillote".
Tallem el paper de forn o d’alumini, que la seva mida sigui suficient perquè puguem posar el peix i les verdures/hortalisses, que l’acompanyaran.
Al damunt del paper de forn i posem un raig d’oli, alguna verdureta/hortalissa, els filets de peix i la resta de verdures/hortalisses, hi posem l'oli, la sal i un raig de vi blanc.
Tanquem la "papillote" i les anem col•locant en una plata i cap al forn, prèviament escalfat a 180º i més o menys en uns 15 minuts, ho tindrem fet, que serà en el moment que s’inflen, les traurem del forn i les posarem al plat.
Podem fer una sola "papillote" per dues persones.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7132 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.