Presa de porc a la graella amb cruixents de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze talls de presa de porc d'un dit de gruix
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Quatre plats plans grans
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un setrill de vidre

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i quan ja és ben fregit, el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, salpebrem els talls de presa, els posem damunt la graella, i els coem uns quatre minuts per cada cara, i els podem posar en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat.
Tot seguit, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i a la part e baix del plat,fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1890 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: