Presa de porc a la graella amb cruixents de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Setze talls de presa de porc d'un dit de gruix
- Sal
- Pebre negre en pols
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Quatre plats plans grans
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un setrill de vidre
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i quan ja és ben fregit, el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, salpebrem els talls de presa, els posem damunt la graella, i els coem uns quatre minuts per cada cara, i els podem posar en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat.
Tot seguit, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i a la part e baix del plat,fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...