Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Albergínies
  • 2 Tomàquets
  • 2 Cebes tendres
  • 2 Pastanagues
  • 2 Alls
  • Oli d'oliva
  • 1 Pot de maionesa casolana
  • Julivert
  • Sal, sucre i pebre

4 racions

Elaboració

Escaldem els tomàquets i els refredem en aigua freda, seguidament els pelem i els tallem a daus.
Pelem i trinxem les cebes tendres i els grans d'all.
Rentem les albergínies i les tallem en trossos, deixant els extrems a una alçada d'uns 6 cm.
Les coem al vapor, juntament amb les pastanagues tallades a rodanxes, durant, aproximadament, 10 minuts.
Buidem les albergínies, deixant aproximadament 1 centímetre de carn al voltant.
Pelem i piquem la carn dels trossos d'albergínia del centre.
Deixem la part de sota de les albergínies que tallem en rodó perquè quedin com petits bols que farcirem. Els reservem.
Escalfem l'oli en una paella i hi sofregim les cebes tendres i els alls sense deixar que arribin a daurar-se.
Hi afegim la carn picada de les albergínies i les pastanagues a rodanxes.
Ho ofegem durant uns minuts i hi incorporem els daus de tomàquet. Ho condimentem amb el sucre, pebre i sal al gust.
Ho ofegem fins que s'evapori tota l'aigua dels tomàquets.
Omplim els petits bols d'albergínia reservats amb els trossos de albergínia i les altres hortalisses.
Sobre les albergínies farcides, hi posem maionesa a sobre i julivert picat.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa

Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2139 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: