Cargols de mar punxencs amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos quilos de cargols de mar punxencs
  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una pastanaga pelada

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Quatre escuradents metàl·lics
Tres bols de vidre mitjans
Dos bols de vidra grans

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, api, ceba i pastanaga, fem coure durant uns quinze minuts els cargols, i quan ja són cuits, els escorrem i els deixem refredar.
A part, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el repartim entre els bols de vidre petits.
Seguidament, repartim els cargols en els dos bols de vidre grans, i ja els podrem servir a taula per tal de fer l'aperitiu.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: