Sípia amb sobrassada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Menorca
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de sípies fresques, que a la peixateria ens netegen (no necessitem la tinta)
- 150 g de sobrassada
- 3 Cebes
- 4 Tomáquets petits i madurs
- Una cabeça d’alls
- 2 Fulles de llorer
- 1 Gotet de vi blanc
- Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Netegem sota l'aixeta amb aigua i tallem a daus regulars la sípia.
La posem, amb la ceba picada fina, el llorer i la cabeça d’alls sencera, al foc amb sal i pebre, un rajolí d’oli i un gotet de vi blanc.
Al cap d’uns 15 minuts, hi afegim els tomàquets ratllats.
Ho deixem confitar, un 10 minuts i ja podem desfer-hi la sobrassda, sempre a foc suau.
Hem de controlar en tot moment que no quedi sec; si així passa, hi podem afegir una mica de brou de peix o, en el seu defecte, una mica d’aigua.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3343 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies