Sípia amb sobrassada

Categoria:
Típica de: Espanya → Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Kg de sípies fresques, que a la peixateria ens netegen (no necessitem la tinta)
  • 150 g de sobrassada
  • 3 Cebes
  • 4 Tomáquets petits i madurs
  • Una cabeça d’alls
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Netegem sota l'aixeta amb aigua i tallem a daus regulars la sípia.
La posem, amb la ceba picada fina, el llorer i la cabeça d’alls sencera, al foc amb sal i pebre, un rajolí d’oli i un gotet de vi blanc.
Al cap d’uns 15 minuts, hi afegim els tomàquets ratllats.
Ho deixem confitar, un 10 minuts i ja podem desfer-hi la sobrassda, sempre a foc suau.
Hem de controlar en tot moment que no quedi sec; si així passa, hi podem afegir una mica de brou de peix o, en el seu defecte, una mica d’aigua.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Sípia amb sobrassada

Sípia amb sobrassada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: