Filets de llenguado arrebossats a l'Andalusa amb cruixents de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre llenguados filetejats
- Quatre ous batuts
- Dos alls pelats ratllats
- Julivert picolat
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Quatre plats plans grans
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes
Un ratllador
Elaboració
Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
A part, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés de l'oli de fregir.
Tot seguit, en un bol de vidre, batem els ous amb el batedor de varetes, afegim els alls ratllats i el julivert picolat, i ho remenem ben remenat.
Seguidament, salem i enfarinem els filets de llenguado, els passem per la barreja d'ous, alls i julivert, i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estan daurats, i ja els podrem posar de quatre en quatre en forma de ventall, en cada un dels plats, amb un niu de cruixent de verdures a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2737 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.