Ventre de porc macerat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ventre de porc comprat a la carnisseria ja bullit

Per a la maceració:

Tot mòlt:

  • Anet
  • Romaní
  • Pebre negre
  • All
  • Curry Madras

En estat líquit:

  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de vi

També:

  • Una mica de sal

3 racions

Elaboració

En un plat fons posem oli d'oliva verge extra, com quantidad aproximada una tasseta de cafè.
Posem el vinagre (una quarta part de l'oli) i, hi tirem la resta d'espècies (romaní, all, curri, pebre, etc.).
Ho remenem molt bé perquè es barregi.
Amb unes tisores tallem a trossos petits el ventre i el tirem a la maceració.
Removem molt bé.
Cada més o menys, 20 minuts, ho remenem tot bé, així fins a unes 2 hores i mitja.
Ja es pot menjar.

5min


Recepta de cuina de Ventre de porc macerat

Ventre de porc.

Recepta de cuina de Ventre de porc macerat

La maceració: oli, vinagre, romaní, pebre negre, etc.

Recepta de cuina de Ventre de porc macerat

Ventre de porc macerat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: