Magret d'ànec a la graella amb allioli i escalivada

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Allioli
  • Un pebrot vermell
  • Una albergínia mitjana
  • Una ceba grossa
  • Oli d'oliva
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Un morter amb la seva ma
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en una safata fonda, fiquem: el pebrot vermell, la ceba, i l'albergínia amb un pessic de sal, un bon raig d'oli d'oliva, un dit d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat ja estigui escalivat, ho retirem del forn, i ho deixem refredar. Quan ja tot plegat és fred, ho pelem, ho tallem en trossos menuts, ho fiquem en el bol de vidre, ho salpebrem, hi afegim un raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, i ho reservem.
A part, en el morter, fem un allioli de la manera tradicional, i un cop fet, el reservem.
Seguidament, tallem el magret d'ànec en talls de mig dit de gruix, de manera que en surtin uns dotze talls, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, amb una espàtula plana, els untem amb una mica d'allioli, i a la part de baix del plat, fem un niu amb l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: