Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Col petita
  • 1 Rosta de cansalada viada de porc ibèric
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Rentem la col, fulla a fulla i partim en trossos les fulles grosses.
En una olla hi posem: un grapat de sal, la col trossejada i l'aigua
que no cobreixi totalment la col.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé i reservem.
En una paella i tirem la rosta de cansalada viada tallada a trossets
juntament amb la col tallada a trossos petits, si es vol es pot aixafar, jo no.
Barregem col i cansalada, afegim una mica d'oli a la paella i ho saltem uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric

La col bullida amb la cansalada viada a trossos i crua.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric

Saltant una mica la cansalada viada.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric

Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1056 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!