Coca de pasta de full amb espinacs, ceba caramel·litzada i llagostins
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Ceba caramel·litzada ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Quinze llagostins de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Aigua
- 400 grams d'espinacs congelats
- Sal
- Farina
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un polvoritzador de plàstic
Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Un bol de vidre
Una escorredora
Elaboració
							Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina i estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem, la tallem en un tros de 40 centímetres de llarg per 25 d'ample i la posem a la placa de forn, damunt un paper sulfurat i la reservem.
A part, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Tot seguit, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim els espinacs fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit els escorrem i els deixem refredar.
Seguidament, pelem els llagostins i guardem els caps i les pells en el congelador per quan vulguem fer un fumet o qualsevol salsa, i tot seguit els escaldem en un cassó amb aigua i sal uns tres minuts, i seguidament els refredem en un bol de vidre amb aigua i un grapat de glaçons, i a continuació els obrim en dues meitats a lo llarg, i els reservem.
Per acabar la preparació de la coca, estenem els espinacs per tota la superfície de la pasta de full, escampem la ceba caramel·litzada per sobre i tot seguit repartim les meitats dels llagostins per tota la superfície de la coca, i la enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és ben daurada, ho retirem del forn, i amb el polvoritzador ruixem tota la coca amb oli d'oliva, la fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja ho podem servir a taula per fer l'aperitiu.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de quaresma  La cuina de les coques
 
						Etiquetes: 
						Cuina de quaresma  La cuina de les coques  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2386 visites.
 2386 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram