Amanida Cèsar

Ingredients

  • 1 Escarola petita
  • 1 Enciam fulla de roure
  • 2 Pits de pollastre
  • 100 g de tomàquets cirerols
  • Unes quantes olives verdes i negres amb pinyol
  • Sal
  • Pebre negre
  • Una llescapa de pagès tallat a daus
  • Formatge parmesà ratllat
  • Farina de galeta

Per a la salsa:

  • 2 Culleradetes de salsa Perrins
  • Una mica de suc de llimona
  • 2 Rovells d’ou
  • 1 All picat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • 3 Anxoves
  • Formatge parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Per fer la salsa:
Posem tots els ingredients menys l’oli a la batedora
i tritureu-los a velocitat màxima, durant uns 3 minuts.
Hi anem afegint l’oli en forma de fil fins que s’hi
barregi completament i ens quedi com una maionesa.
Reservem la salsa a la nevera.

Del cos de l'amanida:

Rentem i trossegem l’enciam i l'escarola a la juliana .
En una paella amb oli, fregim els daus de pa fins que
estiguin daurats. Els reservem.
Posem els pits de pollastre, salpebrats, en una planxa.
Els passem per farina de galeta i els arrebossem
en una paella amb oli.
Deixem que es refredint i els tallem a tires.
Els deixem coure uns 2 minuts per cada costat.

Per acabar:

Barregem l’enciam trossejat amb els tomàquets, el parmesà i la meitat
de la salsa i ho mesclem bé.
Hi incorporem els crostons de pa torrats i, immediatament, el pollastre
i la resta de salsa. Hi tirem les olives.
Emplatem l’amanida i la servim freda.

25min


Recepta de cuina de Amanida Cèsar

Amanida Cèsar.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: