Peus de porc amb tòfones de Morella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Peus de porc bullits i tallats per la meitat
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet
  • 1 Litre de brou de carn
  • 20 ml de vi ranci
  • 20 g de tòfona negra de Morella
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb un raig d’oli, sofregim la ceba a foc lent fins que quedi ben rossa,
després hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure tot junt, uns 20 minuts.
Hi posem el vi ranci i deixem que s’evapori l’alcohol.
Un cop tenim el sofregit fet, hi posem els peus i el brou sense cobrir-los del tot.
Ho deixem coure tapat a foc baix uns 40 minuts. Hi posem la tòfona negra ratllada.
Ho rectifiquem de sal i ho deixem coure 10 minuts més.
Ho deixem reposar.
Al costat com decoració hi posem una mica de formatge ratllat.
Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Peus de porc amb tòfones de Morella

Peus de porc amb tòfones de Morella.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: