Llom de porc rostit al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Tros de llom de porc duns 800 - 900 g
  • 3 Cebes petites de Figueres
  • Oli d'oliva
  • 3 Alls
  • Una mica de farigola mòlta (pot ser romaní, alfàbrega,...)
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Posem a la batedora els alls, la farigola i una mica d'oli.
Ho triturem.
Agafem la peça de llom i amb la "picada" feta el pintem.
Salpebrem el llom untat.
Pelem i tallem a grills fins les cebes.
Preescalfem el forn a 180º.
Posem la ceba juntament amb el llom en una safata de forn.
Hi tirem una mica d' oli .
Ho posem al forn a 180º durant uns 50 minuts.
De tant en tant, si cal, hi afegim una mica d'aigua.
Posem uns tres talls de llom per persona i els reguem
amb el suc que han deixat la ceba i el propi llom.
L'acompanyem amb patates fregides que hem fet (opcional).
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Llom de porc rostit al forn

Llom de porc rostit al forn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

20485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: