Amanida russa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Patates mitjanes
  • 150 g de Mongeta verda trossejada i congelada
  • 150 g de Pastanagues
  • 100 g de Pèsols congelats
  • 1 Llauna de tonyina d'uns 100 g
  • 1 Pot d'olives negres sense pinyol
  • 2 Ous durs
  • Maionesa casolana
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem les patates a daus petits.
Fem el mateix amb les pastanagues.
En una olla hi posem aigua i una mica de sal.
Quan bull i tirem les patates tallades a daus petits.
Passats uns 8 - 10 minuts hi aboquem la resta.
Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Els temps el millor és anar-ho provant.
Ho escorrem bé.
Agafem un motlle i hi anem barrejant tots els ingredients
que hem bullit amb miques de tonyina, trossets d'ou dur,
les olives tallades a rodanxes i la maionesa.
Ho posem un ratet a la nevera i ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida russa

Amanida russa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: