Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Talls de peix espasa o emperador d’uns 100 - 125 g cadascun
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

Per l’emulsió d’all i julivert:

  • 3 Alls
  • Julivert fresc
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

De l’emulsió d’all i julivert:

Pelem els alls i els tallem a trossets molt petits
Tallem el julivert, també molt petit. Ho posem tot en el pot de la batedora eléctrica.
Hi afegim una mica de sal i oli d’oliva. Ho triturem ben fi.

Del peix espasa:

En una paella, hi posem una mica d’oli. Quan l’oli està ben calent, hi posem el peix amb una mica de sal.
Deixem coure uns 3 minuts per costat (el peix no pot quedar ressec).

Per emplatar:

En un plat hi posem els dos talls de peix espasa i sobre el peix hi tirem l’emulsió d’all i julivert.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert
Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: