Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Talls de peix espasa o emperador d’uns 100 - 125 g cadascun
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Per l’emulsió d’all i julivert:
- 3 Alls
- Julivert fresc
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
De l’emulsió d’all i julivert:
Pelem els alls i els tallem a trossets molt petits
Tallem el julivert, també molt petit. Ho posem tot en el pot de la batedora eléctrica.
Hi afegim una mica de sal i oli d’oliva. Ho triturem ben fi.
Del peix espasa:
En una paella, hi posem una mica d’oli. Quan l’oli està ben calent, hi posem el peix amb una mica de sal.
Deixem coure uns 3 minuts per costat (el peix no pot quedar ressec).
Per emplatar:
En un plat hi posem els dos talls de peix espasa i sobre el peix hi tirem l’emulsió d’all i julivert.
Ja es pot servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.