Braó de xai al forn amb guarnició

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Braons de xai
  • 2 Cebes
  • 4 Tomàquets petits
  • 1 Cabeça d’alls
  • Oli d’oliva
  • Brou suau o aigua
  • Sal i pebre
  • 4 Patates
  • Romaní

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 150º.
Netegem els braons si no ens ho han fet a la carniceria.
Agafem una safata de forn i a la base hi posem una mica d'oli i sobre branquetes de romaní.
Sobe el romaní hi col.loquem els braons salpebrats, la cabeça d’alls , les cebes trossejades
i els tomàquets partits per la meitat.
Hi tirem per sobre un raig d’oli d’oliva.
Tapem la safata i la posem al forn.
Deixem coure uns 60 minuts.
Passat aquest temps hi afegim el brou o aigua.
Ho deixem 60 minuts més i anem tombant i regant amb el propi suc, els braons.
Les patates podem fer-les al forn o bé fregir-les i afegir-les un cop els braons estiguin cuits.
Pujem el forn a 200º i deixem coure uns 15 minuts.
Passar el forn de 150º a 200º, perquè els braons agafin color daurat.
Emplatem un braó per persona i al costat les patates a dauets.

2h 30min


Recepta de cuina de Braó de xai al forn amb guarnició

Braó de xai al forn amb guarnició.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2551 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: