Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Tonyina fresca tallada a daus gruixuts
  • Picada casolana d'all i julivert
  • 3 Patates petites
  • 1 Carbassó mitjanet
  • 1 Pebrot vermell petit
  • 1 Albergínia mitjaneta
  • 1 Potet de picada casolana d'all i julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem a coure les patates senceres amb pell. Quan l'aigua vull uns 15 minuts. Les reservem.
Rentem les hortalisses i tallem a rodanxes el carbassó i l'albergínia. El pebrot el tallem en rectangles no massa llarg.
En una paella ampla hi posem una mica d'oli i les patates que tenim reservades tallades a daus, quan porten uns 5 minuts, hi afegim les hortalisses. Ho salpebrem i deixem coure tot junt, passats un 4 minuts hi tirem la picada d'all i julivert i ho remenem tot.
Deixem coure uns uns 4 minuts més. Ho reservem.
Salpebrem els daus de tonyinai els saltem a la mateixa paella, uns 5 minuts. No l'hem de coure massa perquè la tonyina així com el peix espassa s’asseca ràpidament.
Ja podem emplatar els daus de tonyina amb les patates i hortalisses que porten la picada d'all i julivert.

40min


Recepta de cuina de Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses
Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: