Civet de porc senglar al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de Senglar tallat a trossos
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Cabeça d'alls
  • 2 Bitxos
  • Una mica de xocolata
  • 1/2 Branca de canyella
  • Un raig de brandi
  • 1/2 Litre de brou de carn
  • 1/2 Litre d'oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Julivert ben picat

Per a l'adob:

  • 1/2 Litre de vi negre
  • 1 Branca de farigola
  • 1 Branca de romaní
  • 2 Fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Posem el senglar en una cassola de fang amb la farigola, el llorer, el romaní i el vi negre.
Ho deixem macerar a la nevera durant 24 hores. Passat aquest temps, el colem i reservem el vi.
Salpebrem els trossos de senglar i els fregim uns 5 minuts a la cassola amb oli ben calent
juntament amb la ceba tallada a trossos, la cabeça d'alls, la canyella i els bitxos.
Hi afegim el vi de la maceració i el brou de carn, rectifiquem de sal i pebre i tapem la cassola.
Ho deixem coure a foc suau durant un parell d'hores.
Afegim a la cassola el brandi i la xocolata picada.
Ho remenem bé i deixem-ho coure tot junt durant uns 5 minuts més.
Emplatem amb una mica de julivert ben picat per sobre.

3h 20min


Recepta de cuina de Civet de porc senglar al vi negre
Civet de porc senglar al vi negre.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: