Hamburgueses amb formatge

Ingredients

  • 350 g de carn picada de vedella
  • 250 g de carn picada de porc o botifarra crua
  • Un ou
  • 6 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 6 talls de formatge de cabra tendre
  • 300 g de ceba
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  • Una cullerada de farina de galeta
  • Farina
  • Un all
  • Julivert
  • Oli i sal

6 racions

Elaboració

Primer hem de torrar les llesques de pa i sucar-les amb tomàquet i oli.
Preparem les hamburgueses amb la carn, l'ou, la farina de galeta, l'all i el julivert. Posem sal i pebre i reservem.
Tallem les rodanxes de formatge d'uns 4 mm.
Tallem la ceba en juliana i la fregim fins que estigui ben feta. Li posem una mica de sucre i donem unes voltes.
Formem les hamburgueses amb una mica de farina, de manera que quedin bastant gruixudes, d'uns 100 g cada una.
Les fregim un minut per cada cara.
Posem mantega en una safata i coloquem les llesques. A sobre hi posem el formatge, les hamburgueses, la ceba fregida i el formatge parmesà.
Les fiquem al forn, ja calent, i les deixem fer durant uns 5 minuts.

30min

Notes

El formatge que he utilitzat és el de cabra tendre, no de rulo, sinó de tipus manxego.


Recepta de cuina de Hamburgueses amb formatge

Aquestes hamburgueses queden boníssimes

Recepta de cuina de Hamburgueses amb formatge

Avui els he afegit una mica de ceba confitada amb ceps

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2687 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: