Pit de pollastre a la soja i romaní

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pit de pollastre que a la carnisseria ens treuen l'os i la pell i obren per fer a la planxa
  • Salsa de soja
  • Romaní (també pot ser farigola o altres espècies)
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En un plat i posem salsa de soja.
Salpebrem un costat del pit de pollatre i el posem a macerar amb la soja amb romaní per sobre uns 30 minuts.
Passat aquest temps li donem la volta i fem el mateix.
En una paella hi posem una mica oli d'oliva.
Quan està calent hi posem el pit de pollastre i el deixem coure uns 3 minuts per costat. El temps és funció de si ens agrada més o menys cuit.
Ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Pit de pollastre a la soja i romaní

Macerant pit de pollastre amb salsa de soja.

Recepta de cuina de Pit de pollastre a la soja i romaní

Coent pit de pollastre macerat amb salsa de soja i toc de romaní per sobre.

Recepta de cuina de Pit de pollastre a la soja i romaní

Pit de pollastre a la soja i romaní

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: