Pollastre al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre d'un quilo i mig
  • 3 cebes
  • Farina
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva
  • Una ampolla de cava (brut nature)

4 racions

Elaboració

Trossegem el pollastre tal i com ens agradi, a talls grans o petits.
El salpebrem i després l’enfarinem.
A continuació, posem el pollastre a daurar en una cassola de fang.
Quan estigui una mica fregit hi afegim les cebes tallades i ho anem rostint tot
junt fins que també rossegin les cebes.
Hi afegim el cava hi deixem que vagi coent, poc a poc fent xup xup, ho deixem
uns 60 minuts (si elpollastre és de pagés unes 3 hores).
Ja es pot servir.

1h 30min


Recepta de cuina de Pollastre al cava

Pollastre al cava.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!