Patates farcides de carn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de vedella picada
  • 4 patates mitjanes o grosses
  • Llauna petita de tomàquet sencer
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 75 g de formatge emmental ratllat
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Rentem les patates. Les coem, amb pell, en aigua amb sal. Les passem per aigua freda. Les tallem per la part de dalt i les buidem deixant ½ centímetre de polpa al voltant.
Escorrem la llauna tomàquet, obrim els tomàquets al llarg, els hi traiem les llavors i els trossegem. Pelem i piquem la ceba i el gra d'all. Escalfem oli en una paella i hi ofeguem la ceba i l'all, sense que agafin color. Hi incorporem el tomàquet, reservant-ne 4 cullerades.
Ho saltem durant dos minuts a foc viu. Hi afegim la carn picada, ho salpebrem i ho fregim a foc lent durant 4 minuts.
Omplim les patates amb la preparació de la carn. Repartim formatge ratllat per sobre i ho fiquem al forn, preescalfat a 200 graus, durant 5 minuts.
Servim dues mitges patates per persona amb una cullerada de tomàquet reservat al costat.

35min


Recepta de cuina de Patates farcides de carn
Patates farcides de carn.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: