Patates farcides de carn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de vedella picada
  • 4 patates mitjanes o grosses
  • Llauna petita de tomàquet sencer
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 75 g de formatge emmental ratllat
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Rentem les patates. Les coem, amb pell, en aigua amb sal. Les passem per aigua freda. Les tallem per la part de dalt i les buidem deixant ½ centímetre de polpa al voltant.
Escorrem la llauna tomàquet, obrim els tomàquets al llarg, els hi traiem les llavors i els trossegem. Pelem i piquem la ceba i el gra d'all. Escalfem oli en una paella i hi ofeguem la ceba i l'all, sense que agafin color. Hi incorporem el tomàquet, reservant-ne 4 cullerades.
Ho saltem durant dos minuts a foc viu. Hi afegim la carn picada, ho salpebrem i ho fregim a foc lent durant 4 minuts.
Omplim les patates amb la preparació de la carn. Repartim formatge ratllat per sobre i ho fiquem al forn, preescalfat a 200 graus, durant 5 minuts.
Servim dues mitges patates per persona amb una cullerada de tomàquet reservat al costat.

35min


Recepta de cuina de Patates farcides de carn

Patates farcides de carn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: