7
vots
Votar

Rossellones a la marinera

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 quilo de rossellones
  • 1 ceba
  • 2 tomĂ quets
  • 3 grans d'all
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1fulle de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

ElaboraciĂł

Posem les rossellones amb aigua i força sal unes dos hores perquè deixin anar la sorra.
Pelem els alls i els trinxem. En una cassola amb un raig d'oli enrossim els alls.
Hi afegim la ceba, picada molt fina. Quan la ceba ĂŠs rossa, hi posem els tomĂ quets,
pelats i triturats, sense les llavors. Ho salpebrem.
Deixem que tot es cogui lentament i, quan s'hagi espessit, hi afegim una fulla de llorer i el vi.
Ho deixem reduir i hi aboquem les rossellones ben netes. Deixem que s'obrin i ja les podem servir.

25min


Recepta de cuina de Rossellones a la marinera

Rossellones a la marinera.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rossellones a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!