Rossellones a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de rossellones
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 3 grans d'all
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1fulle de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Posem les rossellones amb aigua i força sal unes dos hores perquè deixin anar la sorra.
Pelem els alls i els trinxem. En una cassola amb un raig d'oli enrossim els alls.
Hi afegim la ceba, picada molt fina. Quan la ceba és rossa, hi posem els tomàquets,
pelats i triturats, sense les llavors. Ho salpebrem.
Deixem que tot es cogui lentament i, quan s'hagi espessit, hi afegim una fulla de llorer i el vi.
Ho deixem reduir i hi aboquem les rossellones ben netes. Deixem que s'obrin i ja les podem servir.

25min


Recepta de cuina de Rossellones a la marinera

Rossellones a la marinera.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!