Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de galta de poltre que a la carnisseria ens tallem com si fos llata
  • 4 patates
  • 1 ceba mitjana
  • 1/2 porro
  • 1/4 de pastanaga
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de bolets variats
  • 1 got de vi ranci
  • Brou de carn
  • Pebre negre mòlt
  • Farina
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Per a la picada:

  • 2 alls
  • 10 g d'ametlles torrades
  • 10 g d'avellanes torrades
  • 1 llesca de pa
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

Salem i enfarinem i fregim en una cassola amb oli abundant els talls de galta de poltre.
Quan la carn estigui ben daurada la retirem i reservem
Retireu l'excés d'oli de la cassola i hi sofregim la ceba, la pastanaga i el porro tot ben picat.
Quan estiguin dauradets, hi afegim el tomàquet, ja pelat i sense llavors, i el vi ranci i ho deixem coure durant uns 10 minuts.
A continuació, hi posem la carn de poltre ja cuita una mica i el brou i ho deixem coure tot junt a foc suau durant 45 minuts.
Mentre, fem bullir les patates, netes i pelades i les eixafem amb una forquilla i les reservem.

Per fer la picada:

Posem en un bol els alls, les avellanes, les ametlles, el pa i el julivert i ho triturem bé amb el morter. Seguidament, hi afegim una mica del suc de la cocció del poltre i ho remenem bé.

Per acabar el plat:

Posem la picada a la cassola del poltre, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure durant 10 minuts més.
I per acabar, deixem reposar el fricandó una estona i ja el podeu emplatar amb una mica de cremós de patata.

1h 10min


Recepta de cuina de Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata

Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
M'imagino que els bolets els poses en el pas del tomàquet i el vi (se t'ha descuidat de dir-ho).
El poltre crec que no és kosher i per tant el substituiré per vedella.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: