Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 600 g de galta de poltre que a la carnisseria ens tallem com si fos llata
- 4 patates
- 1 ceba mitjana
- 1/2 porro
- 1/4 de pastanaga
- 2 tomàquets madurs
- 200 g de bolets variats
- 1 got de vi ranci
- Brou de carn
- Pebre negre mòlt
- Farina
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Per a la picada:
- 2 alls
- 10 g d'ametlles torrades
- 10 g d'avellanes torrades
- 1 llesca de pa
- Julivert fresc
4 racions
Elaboració
Salem i enfarinem i fregim en una cassola amb oli abundant els talls de galta de poltre.
Quan la carn estigui ben daurada la retirem i reservem
Retireu l'excés d'oli de la cassola i hi sofregim la ceba, la pastanaga i el porro tot ben picat.
Quan estiguin dauradets, hi afegim el tomàquet, ja pelat i sense llavors, i el vi ranci i ho deixem coure durant uns 10 minuts.
A continuació, hi posem la carn de poltre ja cuita una mica i el brou i ho deixem coure tot junt a foc suau durant 45 minuts.
Mentre, fem bullir les patates, netes i pelades i les eixafem amb una forquilla i les reservem.
Per fer la picada:
Posem en un bol els alls, les avellanes, les ametlles, el pa i el julivert i ho triturem bé amb el morter. Seguidament, hi afegim una mica del suc de la cocció del poltre i ho remenem bé.
Per acabar el plat:
Posem la picada a la cassola del poltre, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure durant 10 minuts més.
I per acabar, deixem reposar el fricandó una estona i ja el podeu emplatar amb una mica de cremós de patata.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
333 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.