Orada al forn amb fonoll, tomàquet i cremós de patata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 orada d'uns 250 g
  • 1/2 bulb de fonoll
  • 2 tomàquets petits madurs
  • 1 patata
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a daus. En una olla hi posem aigua i una mica de sal. Quan bull hi tirem els daus de patata i ho deixem coure uns 20 minuts. Ho escorrem i eixafem amb una forquilla. Reservem el cremós de patata per acompanyament de l'orada. Els cirerols els podeu deixar sencers.
Mentre fem el cremós de patata, posem el mig bulb de fonoll i les tomàquets tot net en una safata que pugui anar al forn, ho salpebrem i reguem amb un bon raig d'oli d'oliva. Tapem la safata amb paper d'alumini i ho enfornem durant 20 minuts a 180 ºC, escalfor a dalt i a baix.
Passat aquest temps, retirem el paper d'alumini i posem l'orada sobre. Hi tirem un polsim de sal, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva i tornem a posar la safata al forn. Enforneu-ho durant 20 minuts més. Uns 2 minuts abans hi posem una cullerada o dues del cremós de patata que tenim reservat perquè tot quedi calent.
Ja es pot emplatar l'orada amb el fonoll, cremós de patata i tomàquets.

45min


Recepta de cuina de Orada al forn amb fonoll, tomàquet i cremós de patata

Orada al forn amb fonoll, tomàquet i cremós de patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: