Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de cigrons cuits amb una mica del seu suc
  • 2 patates
  • 200 g de cansalada viada
  • 2 xoriços petits
  • 1 botifarra negra
  • 1 ceba gran
  • 1 tomàquet madur
  • 1 fulle de llorer
  • 2 alls
  • 1 l de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli fem un sofregit amb la ceba tallada a grills, el tomàquet i els alls laminats.
Quan la ceba està rossa, uns 15 minuts, hi tirem suc dels cigrons que hem comprat en una tenda de llegums. Ho deixem coure uns 5 minuts més.
Pelem, rentem i tallem les patates a daus i les posem a coure amb el sofregit i, hi afegim brou vegetal que les cobreixi. Hi posem la fulla de llorer i ho deixem coure uns 10 minuts.
Mentre, en una paella amb saltem la cansalada viada tallada a trossos, els xoriços tallat i la botifarra negra també tallada. Ho deixem coure uns 5 minuts. Ho reservem.
Tirem els trossos de cansalada viada, xoriço i botifarra negra a la cassola amb les patates i el sofregit. Deixem que faci xup-xup tot junt uns 8 - 10 minuts. Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra

Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra

Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!