Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 g de cigrons cuits amb una mica del seu suc
- 2 patates
- 200 g de cansalada viada
- 2 xoriços petits
- 1 botifarra negra
- 1 ceba gran
- 1 tomàquet madur
- 1 fulle de llorer
- 2 alls
- 1 l de brou de verdures
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
En una cassola amb una mica d'oli fem un sofregit amb la ceba tallada a grills, el tomàquet i els alls laminats.
Quan la ceba està rossa, uns 15 minuts, hi tirem suc dels cigrons que hem comprat en una tenda de llegums. Ho deixem coure uns 5 minuts més.
Pelem, rentem i tallem les patates a daus i les posem a coure amb el sofregit i, hi afegim brou vegetal que les cobreixi. Hi posem la fulla de llorer i ho deixem coure uns 10 minuts.
Mentre, en una paella amb saltem la cansalada viada tallada a trossos, els xoriços tallat i la botifarra negra també tallada. Ho deixem coure uns 5 minuts. Ho reservem.
Tirem els trossos de cansalada viada, xoriço i botifarra negra a la cassola amb les patates i el sofregit. Deixem que faci xup-xup tot junt uns 8 - 10 minuts. Ja es pot servir.
45min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2798 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies