Arròs de mongeta tendra i gall dindi amb toc de figues
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 400 g d'arròs
- 1/2 kg de mongeta tendra
- 2 pits de gall dindi desossats i sense pell
- 4 figues
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets madurs
- 1l 1/4 l brou vegetal casolà
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Rentem la mongeta, li tallem les puntes i la tallem en trossos d'uns 3 cm. La reservem.
Tallem a daus els pits de gall dindi i els salpebrem.
En una cassola o paella amb una mica d'oli, him fregim els trossos de gall dindi fins que
estigui ben daurats i els reservem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi ha reincorporem els trossos de carn i ho barregem tot.
Hi afegim l'arròs, es barreja amb el sofregit i hi tirem el brou vegetal bullint.
Al cap d'un minut hi afegim la mongeta verda tallada.
Ho deixem bullir 15-20 minuts aproximadament.
Si a mig coure veiem que falta brou, ni afegim, sempre bullint. Uns 3 -5 minuts abans
d'acabar, hi posem les figues partides per la meitat repartides per la cassola.
Ja es pot servir.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies