Crema de carbassa rostida amb formatge i cruixent de bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de carbassa
  • 2 patates petites
  • 100 g de cansalada viada
  • 100 g de formatge roquefort o de cabra tipus rul·lo
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Tallem la carbassa a daus més o menys regulars.
Els posem en una safata de forn i els amanim amb un raig d’oli d’oliva, una mica de sal i un polsim de pebre negre. Fiquem la safata al forn, preescalfat a uns 200 graus, durant unas 30 minuts.
El primer quart d’hora coberta amb paper de plata, l’altre quart d’hora destapada.
Comprovem que està tova abans de treure-la.
Mentre fem la carbassa, bullim la patata amb una mica d’aigua i sal. Quan la patata estigui cuita i la carabassa també, ho passem tot pel túrmix. Aprofitem l’aigua de la patata per donar-li el punt d’espessor que més ens agradi. Provem el punt de sal i pebre i en funció, procedim.
Reservem la crema en un cassó on la poguem escalfar una mica.
Mentre, saltem la cansalada viada a foc viu i la reservem en un plat amb paper absorvent.
A més de treure l’excés d’oli, ens ajudarà a mantenir-la cruixent.
Abans de servir el plat, escalfem la crema fins que estigui calenta. Hi afegim el formatge tallat a trossets i acabat de treure de la nevera (així s’aguantarà més estona sencer).
Acabem el plat afegint la cansalada. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Crema de carbassa rostida amb formatge i cruixent de bacó

Crema de carbassa rostida amb formatge i cruixent de bacó.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: