Costella de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 costellams de porc d'uns 300 g cadascun sense partir
  • 3 alls
  • 2 copes de brandi
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una safata de forn hi posem els costellams, hi tirem per sobre pebre, una copa de brandi, oli, els alls aixafats i els salem. Els deixem reposar a la nevera, unes 4 -5 hores.
Escalfem el forn a 200º C i hi posem la safata amb les costelles tal com les varem varem preparar.
Hi afegim una mica d'oli i ho deixem coure uns 30 minuts. Passat aquest temps hi tirem una altra copa de brandi i que cogui 1 hora baixant el forn a 180º C, ha de quedar ben ros.
Es pot acompanyar amb amanida, patates, etc.

1h 40min


Recepta de cuina de Costella de porc al forn

Costella de porc al forn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: