Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 bossa d'endívies
- 1 paquet de carpaccio de vedella
- 30 g de parmigiano reggiano
- 1 got de brou de verdures
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
2 racions
Elaboració
Rentem les endívies, rebutgem les fulles externes (si són lletges), les eixuguem amb paper de cuina, els hi tallem la punta i les partim per la meitat.
Escalfem un rajolí d'oli d'oliva en una paella i un cop calent, hi incorporem les endívies per a marcar-les lleugerament per tots els costats.
A continuació, hi aboquem el brou, ho salpebrem i deixem cuinar a foc mig durant uns 15 minuts.
Tot seguit hi afegim el carpaccio de vedella cobrint les endívies i ho deixem coure un minut.
Emplatem les endívies cobertes amb el carpaccio i pel damunt hi posem el formatge ratllat i llestos.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.