Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bossa d'endívies
  • 1 paquet de carpaccio de vedella
  • 30 g de parmigiano reggiano
  • 1 got de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

Rentem les endívies, rebutgem les fulles externes (si són lletges), les eixuguem amb paper de cuina, els hi tallem la punta i les partim per la meitat.
Escalfem un rajolí d'oli d'oliva en una paella i un cop calent, hi incorporem les endívies per a marcar-les lleugerament per tots els costats.
A continuació, hi aboquem el brou, ho salpebrem i deixem cuinar a foc mig durant uns 15 minuts.
Tot seguit hi afegim el carpaccio de vedella cobrint les endívies i ho deixem coure un minut.
Emplatem les endívies cobertes amb el carpaccio i pel damunt hi posem el formatge ratllat i llestos.

20min


Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies amb carpaccio de vedella.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

180 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!