Ossobuco amb puré de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 trossos de ossobuco de vedella
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 got de vi blanc
  • 500 ml. de brou de carn
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d'oliva

Per al puré:

  • 4 patates grans
  • 1 cullerada de mantega
  • ½ got de llet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Salpebrem la carn i la segellem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. La reservem.
En el mateix oli, daurem la ceba i els alls picadets. Hi afegim els pebrots i la pastanaga tallats a trossos. Quan el sofregit estigui fet, hi incorporem la carn i ho reguem amb el vi. Deixem evaporar l'alcohol i hi afegim el brou. Tapem la cassola i ho deixem coure, a foc mitjà, durant una hora i mitja aproximadament.
Triturem tot el que hi ha a la cassola i en fem salsa.
Mentre es fa la carn, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
Servim la carn amb la salsa per sobre amb el puré de patates.

1h 50min


Recepta de cuina de Ossobuco amb puré de patata

Ossobuco amb puré de patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: