Ossobuco amb puré de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 trossos de ossobuco de vedella
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 got de vi blanc
  • 500 ml. de brou de carn
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d'oliva

Per al puré:

  • 4 patates grans
  • 1 cullerada de mantega
  • ½ got de llet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Salpebrem la carn i la segellem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. La reservem.
En el mateix oli, daurem la ceba i els alls picadets. Hi afegim els pebrots i la pastanaga tallats a trossos. Quan el sofregit estigui fet, hi incorporem la carn i ho reguem amb el vi. Deixem evaporar l'alcohol i hi afegim el brou. Tapem la cassola i ho deixem coure, a foc mitjà, durant una hora i mitja aproximadament.
Triturem tot el que hi ha a la cassola i en fem salsa.
Mentre es fa la carn, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
Servim la carn amb la salsa per sobre amb el puré de patates.

1h 50min


Recepta de cuina de Ossobuco amb puré de patata

Ossobuco amb puré de patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: