Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 cuetes de rap (d’uns 300g cadascuna)
- 4 patates
- 2 cebes
- 1 pastanaga gran
- 1 carbassó
- ½ got de vi blanc
- ½ got de brou de peix
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
4 racions
Elaboració
Preescalfem el forn a 180ºC (a dalt i a baix).
Rentem les hortalisses.
Pelem i tallem les patates, les cebes, la pastanaga i el carbassó a rodanxes d’un centímetre de gruix, més o menys. Ho posem tot en una safata de forn amb un bon
raig d'oli. Ho salpebrem, hi afegim el vi i el brou i ho tapem amb paper d’alumini. Ho posem al forn (només el foc de baix) a la meitat durant 15 o 20 minuts.
Passat aquest temps retirem el paper d’alumini, posem les cuetes netes i salpebrades (pebre negre i vermell) a sobre les patates i enfornem uns minuts més, 10 o 15 depenent com siguin de grans les cuetes (ara sense tapar).
Ja podem servir el plat, posant a la base les patates i hortalisses i damunt una cueta de rap per persona.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies