Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuetes de rap (d’uns 300g cadascuna)
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 1 pastanaga gran
  • 1 carbassó
  • ½ got de vi blanc
  • ½ got de brou de peix
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180ºC (a dalt i a baix).
Rentem les hortalisses.
Pelem i tallem les patates, les cebes, la pastanaga i el carbassó a rodanxes d’un centímetre de gruix, més o menys. Ho posem tot en una safata de forn amb un bon
raig d'oli. Ho salpebrem, hi afegim el vi i el brou i ho tapem amb paper d’alumini. Ho posem al forn (només el foc de baix) a la meitat durant 15 o 20 minuts.
Passat aquest temps retirem el paper d’alumini, posem les cuetes netes i salpebrades (pebre negre i vermell) a sobre les patates i enfornem uns minuts més, 10 o 15 depenent com siguin de grans les cuetes (ara sense tapar).
Ja podem servir el plat, posant a la base les patates i hortalisses i damunt una cueta de rap per persona.

40min


Recepta de cuina de Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses

Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!